Considerations To Know About κυπαρισια που θα μεινω

Wiki Article

Διατηρώντας, λοιπόν, μέχρι σήμερα ανέπαφα από τον μαζικό τουρισμό το παραδοσιακό χρώμα και την υπέροχη γραφικότητά του, το Κυπαρίσσι, που συναντάται σχεδόν κρυμμένο στην άκρη της Λακωνίας, οφείλει την ονομασία του στα πολλά κυπαρίσσια που βρίσκονται στην περιοχή και αποτελεί έναν ανεξάντλητο προορισμό γεμάτο με μαγικά τοπία.

Μερικά από τα αξιοθέατα του Άγιου Κηρύκου είναι ο μητροπολιτικός ναός, το μνημείο του Ίκαρου στο λιμάνι, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το εκκλησάκι της Ανάληψης, το Αρχαιολογικό Μουσείο κ.α.

Για το λόγο αυτό, το κοινό κυπαρίσσι στο εξωτερικό αναφέρεται ως μεσογειακό κυπαρίσσι, ως ιταλικό κυπαρίσσι ή κυπαρίσσι της Τοσκάνης.

* Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση οδηγούν σε συνεργαζόμενες σελίδες. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω αυτών, μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια — η οποία ΔΕΝ σας επιβαρύνει σε κάτι!

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Απλα απο δω και πέρα θα ημουν χαρούμενος αν ερχοσασταν κάποια στιγμή Κύθηρα να μείνετε εδω.Ειμαστε απο τα φτηνότερα καταλύματα στο νησί και σίγουρα θα εκανα οτι καλύτερο μπορουσα και για εσας.

Μία φορά, όμως, να δεις εδώ τον ήλιο να ανατέλλει μέσα από την θάλασσα, και τα ‘χεις ξεχάσει όλα.

Ξέχασα το αυτοκίνητο γιατί οι μετακινήσεις ήταν εύκολες. Οι άνθρωποι φιλόξενοι. Ανυπομονώ να ξαναπάω.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες περιοχές για να μείνετε στην Ικαρία, για να απολαύσετε τις παραλίες και τα πανηγύρια στο έπακρο.

Ο Εύδηλος είναι η ιδανική περιοχή, αν θέλετε να μετακινείστε κυρίως στη βόρεια πλευρά του νησιού, καθώς ο δρόμος από τον Άγιο Κήρυκο για τον Εύδηλο και τις άλλες περιοχές έχει πολλές στροφές και δεν είναι εφικτό να γίνεται καθημερινά.

Πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων αποίκων, οι ιθαγενείς Αμερικανοί είχαν βαθύ σεβασμό για το κυπαρίσσι. Χρησιμοποιούσαν το δέντρο με διάφορους τρόπους, όπως για την κατασκευή κανό, σπιτιών και κυνηγετικού εξοπλισμού, φρακτών, σκαφών, κατασκευή βαρελιών, κεραμιδιών και επίπλων.

Συνήθως το πλοίο περνάει από Μύκονο και κάποιες μέρες και more info από Σύρο.

Δεν είναι εδώ το μοναδικό σημείο που η Λακωνία ακουμπά στην θάλασσα –κάθε άλλο: η Μάνη έχει το «βαρύ πυροβολικό» των παραλιών, η Μονεμβασιά είναι «καράβι που πλέει στη θάλασσα» που έλεγε και το διασημότερο παιδί της, ο Γιάννης Ρίτσος, και ο Γέρακας είναι η ελληνική απάντηση στα νορβηγικά φιορδ.

Το διαμέρισμα ήταν καθαρό και ήσυχο, ακριβώς πάνω στο κύμα της θάλασσας .

Report this wiki page